Pulverizator pentru ulei/otet 180ml

29,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

       Pulverizatorul cu o capacitate de 0.18 litri este fabricat din sticla transparenta, iar acest lucru va poate oferi un indiciu clar despre cantitatea ramasa de fiecare data in interior.  Este ideal pentru restaurante. 
               Cand folositi oliviera clasica puteti turna sau picura ulei sau otet pe preparate, iar acest lucru nu este intotdeauna eficient. In plus, lichidul se poate poate prelinge destul de usor si pentru ca recipientul nu este inchis, in cele din urma poate fi mai dificil de curatat. 
               Pulverizatorul are dublu rol. In primul rand, poate inlocui cu succes o oliviera clasica. Pentru cei care servesc masa va fi mai facil sa pulverizeze ulei sau otet pentru a imbunatati gustul si pentru a-l aduce cat mai aproape de preferintele personale. In al doilea rand, puteti tine la indemana acest pulverizator in procesul de pregatire a meniului. Pulverizati pe carne inainte de a o introduce la cuptor, pulverizati o tava de copt, salatele. 
              Este suficient sa actionati unul sau mai multe pufuri si uleiul sau otetul va fi eliberat pe o suprafata mai extinsa. Capacitate: 0.18 Litri
Culoare: transparent

Detalii

Categorii