Livrarea

Livrarea produselor pentru comenzile ce depasesc valoarea 200 lei se face GRATUIT (in limita a 2 Kg).In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de 200 lei costul livrarii este 19 lei (in limita a 2 Kg) pentru comenzile platite Ramburs, si 19 Lei (in limita a 2 Kg), pentru comenzile platite prin MobilPay sau Transfer Bancar.

Anumite produse mai grele, sau cu o volumetrie mai mare, au un cost fix de transport per bucata si nu se incadreaza in livrarea Gratuita pentru produsele de peste 200 lei.

NU se percep taxe pentru kilometri suplimentari (localitati aflate in afara ariei de acoperire a firmei de curierat) insa timpul de livrare poate fi cu 1-3 zile mai mare.

Livrarea se face dupa ce toate produsele comandate sunt in stocul nostru, in 24 – 48 ore de la lansarea comenzii.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului.

Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Returnarea produselor

In cazul in care produsul comandat nu corespunde cerintelor dvs. sau prezinta defecte de fabricatie, aveti dreptul sa ne notificati in scris ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, sa nu prezinte semne de uzura si urme de asamblare, etichetele si documentele insotitoare ale acestuia nu trebuie sa lipseasca.

ATENTIE: Produsele care au fost desfacute trebuie returnate, nedeteriorat, impreuna cu toate piesele primite, in caz contrar returnarea sumei de bani devine imposibila.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca un produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs utilizat, iar in cazul in care produsul este intr-o stare in care nu il putem re-vinde, ne rezervam dreptul sa refuzam produsul.

Din motive de igiena nu se accepta retur lenjeria sau alte articole intime .

Din pacate, coletele cu produse deteriorate, folosite sau spalate si cu urme de murdarie, parfum, cosmetice sau detergenti vor fi trimise inapoi catre client, cu refuzul cererii de retur si plata transportului dus/intors suportata de client.

Conditii de returnare a produselor:
- produsul nu va prezenta semne de uzura.
- produsul va fi returnat in ambalajul original si nu va avea parti lipsa (etichete, etc...).
- produsul va fi impachetat intr-o punga, cutie sau hartie rezistenta.
- produsul nu va fi deteriorat si nu va avea accesorii lipsa .
- returnarea produsului va fi facuta in 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.
- returnarea produselor se va face intr-un ambalaj care nu permite deteriorarea produsului pe durata transportului.
- ne rezervam dreptul de a refuza coletele deteriorate sau produsele care prezinta semne de uzura.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la primirea returului, intr-un cont bancar furnizat de catre dumneavoastra.

NU se va returna costul transportului. De asemenea în cazul în care pachetul conține produse cadou, promoții, etc, se vor returna și acestea împreună cu produsele. Dacă ați beneficiat de transport gratuit, la returnarea banilor se va reține costul de transport. 

Modalitate de returnare:
- te rugam sa completezi formularul de retur, online, din site-ul nostru .
- dupa confirmarea inregistrarii formularului de retur, trebuie sa ne trimiti produsul, printr-o firma de curierat (NU CU POSTA ROMANA) la adresa: Str. Marasesti, nr.16B, Magurele, Ilfov, cheltuielile de retur vor fi suportate de tine.
- Rambursarea sumelor se va face in termenul legal de 14 zile calendaristice incepand cu data procesarii returului in depozitul nostru, exclusiv prin transfer bancar, intr-un cont IBAN in RON.
Plata nu functioneaza catre conturi in valuta sau catre Revolut.